Planeta Tv Online | Гледай planeta tv онлайн freePLANETA TV Online

Loading the player...

По-добре ли е сайтът без непопулярните канали?
Да, няма нужда от канали, които не се гледат.
Да, така по-лесно намираме каналите които ни интересуват.
Не, по-добре беше с повече канали.
Някой от каналите, кото гледах вече ги няма. Моля върнете ги.
Върнете пак каналите и ще споделя във Фейсбук тези, които гледам.
Пак ли почнахте с глупостите?

Информация за Planeta Tv Онлайн :

Телевизия „Планета“ е музикален телевизионен канал, основан от фирмата „Пайнер“ през 2001 г. Музикалната медия много бързо печели сърцата на почитателите и се превръща в една от най-желаните и популярни не само в България, но и на Балканите. Музикалните канали с марката „Планета“ са три – телевизия „Планета“, телевизия „Планета Фолк“ и „Планета HD“, която бележи новия етап в развитието на музикалната медия. Програмите на телевизия „Планета“, телевизия “Планета Фолк“ и телевизия „Планета HD“ са музикални, излъчват се 24 часа в денонощието и са насочени към целия спектър от зрителската аудитория, без ограничения на възраст, пол, социална и етническа принадлежност. Предаванията са съобразени с таргета на потребителите, което е предпоставка за тяхната популярност.Телевизионните канали „Планета“, „Планета Фолк“ и „Планета HD“ са интересни на зрителите защото в програмата им се излъчват видеоклипове и концерти на едни от най-популярните и обичани изпълнители, част от портфолиото на най-голямата българска музикална и продуцентска компания – „Пайнер“.
През последните 20 години жанрът „поп-фолк“ са наложи като новата българска музика, а изпълнителите – като едни от най-големите музикални звезди в България. Безспорно заслуга за това има Музикална компания „Пайнер“, създаваща най-големите хитове и звезди на България, а също и телевизионните канали – „Планета“, „Планета Фолк“ и „Планета HD“, които излъчват уникална за страната и Европа собствена музикална програма. От 2007 година всички видеоклипове, турнета и концерти, които телевизията организира и предава се снимат в 1080 full HD формат, което гарантира много богато музикално съдържание. Спектаклите, концертите и музикалните турнета на звездите на телевизия „Планета“ се превръщат в едни от най-големите и запомнящи се музикални събития в България.
Пътят, по който се развива медията е успешен и това потвърждават социологическите проучвания. Интерес към програмата и звездите на телевизиите „Планета“, „Планета Фолк“ и „Планета HD“ проявяват не само българските зрители, но и много чужденци, които са гостували в страната и са били впечатлени от музикалното богатство на България. Изпълнителите на музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ имат многобройни концерти и турнета зад граница. Най-често те гостуват в различни европейски градове, но могат да се похвалят с изключително успешни музикални турнета в САЩ, Канада, Австралия и ЮАР. Най-новият телевизионен канал „Планета HD“ се излъчва в 1080 Full High Definition формат, с перфектно качество на картина и звук.


Реклама:

Програмата на Planeta Tv Online :